Rehabilitáció otthon, a koronavírus idején

Kezdeményezésében a COVID19 (koronavírus) járvány miatt kialakult helyzetet szeretnénk élhetőbbé tenni.

Az SMA Magyarország Alapítvány célja, hogy az otthoni keretek között is biztonságosan folytatódhasson az SMA betegek rehabilitációja. Alapítványunk e cél elérése érdekében biztosítani kívánja az SMA betegekkel foglalkozó és e programban való részvételre vállalkozó gyógytornászok számára az ehhez szükséges teljes védőfelszerelést (overál, maszk, kesztyű, lábzsák, hajháló).

Az Alapítványunk a gyógytornászok védőfelszerelésének biztosításán felül megkísérli, hogy felkutatja az érintett beteghez legközelebb eső gyógytornászt, aki hajlandó lenne ilyen óvintézkedések mellett a beteg otthoni rehabilitációjára.

A regisztrációs adatlap kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat az SMA-ban érintettek.

Felelősségvállalási nyilatkozat
A regisztrációval kifejezetten tudomásul veszi, hogy a fenti óvintézkedések, azaz a védőfelszerelések biztosítása ellenére egy esetleges koronavírusos megbetegedés esetén az SMA Magyarország Alapítványt, illetve a rehabilitációt végző gyógytornászt semmilyen felelősség nem terheli.

Hozzájárulás adatkezeléshez
A fenti adatok megadásával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az SMA Magyarország Alapítvány személyes adatait a rehabilitáció megszervezése céljából kezelje és azt a rehabilitációt végző gyógytornásznak kapcsolatfelvétel céljából átadja. Az adatait a koronavírus kapcsán fennálló veszélyhelyzet fennállásáig őrizzük meg, azaz mindaddig amíg szükség lehet ilyen ellátás megszervezésére a veszélyhelyzet miatt vagy nem kéri adatai törlését tőlünk Emailen.

Regisztrációs adatlap